socialistes monjos violencia 2

 

Nosaltres complim .... per que Santa Margarida i els Monjos sigui un municipi lliure d’agressions sexistes, de  violències , de desigualtats, on totes les persones tinguin les mateixes oportunitats.

Fets i no paraules. I es per això que els i les socialistes treballem a diari per lluitar colze a colze contra el patriarcat, som capdavanters en donar exemple i encapçalar aquesta lluita. Al novembre de l’any 2016 vam aprovar una moció contra les agressions sexistes, convidant així al món associatiu del municipi a sumar-se a aquesta lluita.
D’aquí va néixer la campanya contra les agressions sexistes en els espais de Festa Major dels Monjos, on la comissió de festes i l’Ajuntament treballa un protocol d’actuació transversal on intervenen policia local, igualtat, joventut i entitats, per acabar amb aquesta xacra.
Igualtat, serveis socials, sanitat, món associatiu, educatiu, policia local, joventut, infància, cultura, esports, i tot l’Ajuntament, formem part d’aquest gran projecte de vida i mitjançant la taula contra la violència de gènere fem extensiva aquesta lluita. Proporcionem eines de prevenció, coordinació i d’acompanyament a les víctimes, com és per exemple el servei psicològic d’urgència. 

Per això impulsem les campanyes de prevenció i formació a l’equip docent dels centres educatius i des de servei de joventut Tangram conscienciem a l’alumnat. Aquesta formació te com objectiu la transformació social basada en l’educació en valors amb perspectiva de gènere.

Els i les socialistes davant de la violència masclista actuem, diem PROU i cridem NI UNA MÉS.

Març 2023
L M X J V S D
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Bloc de la Imma Ferret

blocImmaR